Panino Pizza yurt dışında da büyümeyi hedefliyor

28.02.2022

Panino Pizza yurt dışında da büyümeyi hedefliyor

Türkiye’de 30’u aşkın franchise şubesi bulunan Panino Pizza, ilk yurt dışı şubesini Belarus’ta açmaya hazırlanıyor. Panino Pizza, bu yılın sonuna dek Almanya, İngiltere ve Bulgaristan’da da şube açmayı hedefliyor.


Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 30’un üzerinde franchise’ı olan Panino Pizza, rotasını yurt dışına çevirdi. Türkiye’nin birçok ilinde büyümeye devam eden, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da franchise ile büyümeye başladıklarını söyleyen Panino Pizza Kurucusu Ferhat Turan “Türkiye’nin diğer bölgeleri ve yurt dışında şube açmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türk damak tadına uyarlanmış, “önceliği sağlıklı ürün” olan pizzalar üreten Panino Pizza, Pizza hamurunu süt ile yapıyor. Kendine özgü, taze domatesten doğal sosları ile pizzalarını çeşitlendiriyor.

“Kazandıran yatırım”
Panino Pizza; franchise sözleşmesi ile yatırımcısına, avantajlı mal alımı, offline ve dijital reklam ve promosyonlardan faydalanma, eğitim desteği ve Panino Pizza tecrübe ve bilgi birikiminin paylaşımı gibi haklar tanıyor. Franchise sözleşmesinin süresi 5 yıl olup, süre bitiminde tarafların anlaşması halinde uzatılabiliyor. Cirodan kâr payı alınmayan Franchise modelinde, sabit olarak reklam katkı payı da alınmıyor.

Dünyaya açılıyor
İzmir ve Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’de 30’u aşkın franchise şubesi bulunan marka Türkiye’de büyümenin yanı sıra yurt dışında da büyümeyi hedefliyor. Bu doğrultuda İlk yurt dışı şubesi Belarus’ta kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. Almanya, İngiltere, Bulgaristan’da da büyüme hedefi ile 2021 sonuna kadar 3 yurt dışı şube daha sisteme ekleneceği bildirildi.